QUI SOM?


L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l’escola de Llers és una organització sense ànim de lucre involucrada en la vida quotidiana de l’escola i que treballa conjuntament amb la direcció de l’escola i participa del Consell Escolar. L’existència de l'AMPA, intrínsecament lligada a l’escola pública, ens permet participar en la vida escolar i fer-nos "corresponsables" de l’educació dels nostres fills i filles, de sentir-nos encara més a prop seu, i de col·laborar amb els que treballen en la seva educació i el benestar. Ser soci i membre de l'AMPA és una oportunitat ser part activa de la vida escolar, de participar en una tasca altruista i desinteressada que, a més, reverteix directament en benefici dels nostres fills i filles.

L'AMPA es regeix per uns estatuts propis i és la Junta de l’associació la que es responsabilitza d’organitzar a través de les seves reunions de treball i assemblees el dia a dia de les activitats que li corresponen. Periòdicament es celebren les Assemblees de totes les persones associades per prendre les decisions més adients respecte del funcionament de l’associació i fer el seguiment de les activitats que s’organitzen.

ORGANITZA
-Trobades familiars, per potenciar la relació i el coneixement entre les famílies.
-Xerrades per pares, "mai en sabem prou en una tasca tan important".
-Casalet de tardes del mes de Juny.

COL·LABORA
-Activitats extraescolars que complementin l’oferta educativa i lúdica de l’escola.
-Activitats conjuntes amb l’escola.
-Col·laboració  econòmica en algunes sortides organitzades per l'escola.
-Compra de material escolar, esportiu o lúdic.

Per poder tirar endavant aquesta feina tan important per la millora de la vida escolar dels nostres fills, cal la participació de les famílies i diners. L'Ampa organitza activitats que GENEREN ingressos:

-Cobrament de les quotes de soci anual i de les activitats extraescolars.
-Activitats de Nadal: Fotografia nadalenca, loteria i les Quines.
-Participació a les fires de Llers: "fira de la cirera" i "fira bruixa".

Gràcies a totes les famílies que hi participen es pot continuar endavant i si som més encara es podran fer més coses i millorar les que ja es fan.

Actualment formen part de la junta de l'AMPA, les següents persones:
  • Presidenta: Sònia Moreno.
  • Secretària: Lourdes Collazo.
  • Tresorera: Clàudia Sosa
  • Vocals: Cristina Amador, Romina Camaño, Carla Ferrandez, Rosa Gómez, Sonia Morillo, Lola Robles, Núria Sala.


Tenim moltes ganes de fer-ho bé, però som conscients que ens cal tota la vostra col·laboració, que aquest és un camí que entre tots podem fer més planer i que de ben segur tots som conscients de voler fer una feina conjunta que faci en definitiva millors persones als nostres fills.

Pensem que la comunicació és vital entre tots els que participem de l’associació i per facilitar aquesta tasca us fem arribar una adreça de correu electrònic per enviar-nos totes aquelles suggerències que ens ajudin a millorar, tot i que mantenim obertes altres línies de contacte: trobades a la sortida de l’escola, trucades…

El nostre correu és ampallers@gmail.com

Moltes gràcies per endavant i us convidem a continuar participant d'aquest projecte tan enriquidor que és l’educació dels nostres fills i filles!

La Junta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada